Úno 7, 2008
Set

Mezinárodní studentská noc a noční procházka

Každou středu se ve Student Housu (dům, kde se konají koncerty, je tam bar, kulečník, šipky, …) koná mezinárodní studentská noc. Protože to byla první a Aleš mi říkal, že tam prostě musím jít, tak jsem se tam taky vypravil. Původně jsem sice chtěl jet na kole, ale před odjezdem jsem vykoukl z okna a venku foukal menší orkán, tak jsem raději vyměkl a jel s Dennisem (jeden z Dánů, se kterými bydlím) autobusem.

 

Student House

 

 

Ve Student Housu bylo pekelně narváno – celá plocha byla zaplněna stojícími lidmi, nebylo tam téměř k hnutí. Byl jsem představen asi 20 lidem, samozřejmě si skoro nikoho nepamatuju. Potkal jsem další 2 Čechy a dozvědel jsem se o lekcích tanga, tak se tam příští týden půjdu podívat:).

Asi nejsem úplně party typ, tak jsem se asi po dvou hodinách šel projít nočním Aalborgem. A trochu jsem fotil.

Kostel:

 

kostel

 

Detail zajímavé kašny:

 

kašna

 

Fontány (nebo pomníky, či co to je) na nábřeží:

 

kruhy

 

Mají tu dokonce i svítící chodník:) :

 

svítící zem

 

Potom jsem šel na autobusové nádraží na autobus zpátky. Od Dennise jsem věděl, že mám jet 25, ale přiběhl jsem trochu na poslední chvíli a nebyl jsem si jistej směrem. Samozřejmě jsem nasedl do toho špatnýho:). Tak jsem si udělal asi půl hodinovou vyjížďku Aalborgem, potom vystoupil kdesi v polích a nasedl na autobus opačným směrem.

3 Comments

  • Ten chodnik je dost psycho, nechces mi kus privest… v pokojiku na zemi mam uz docela osoupanej koberec, tak bych vedel co s nim

  • takze misto spanku vecer chodis na mega party jo? no ale teda ostatni veci sou tam docela dost zajmavy, nejenom ta svitici zem, ale taky by se me kus te zeme hodil. Me klidne dovez jenom treba kus te fontany nebo pomniku (ci co to je ) 😀

  • Ty fontany na nabrezi pry dokonce nekdy, snad v nedeli v 8 vecer, vyhravaji jakousi klasiku. Ale nikdy jsem se tam tou dobou nedostal, tak nemuzu potvrdit :)

Leave a comment

Archiv

RSS Feed