Čvc 1, 2012
Set

Pán s bublifukem

Na rozhledně na Babím lomu nás pozval starší pán, ať se jdeme podívat na jeho bublinový strom, který vytvořil v úpatí rozhledny. Pomocí opřeného zrcátka na něj odrážel sluneční svit zvenku. Celý strom se blyštil, bubliny házely duhové odlesky po stěnách.

bublifuk1.jpg

Podívali jsme se, řekli, že je to moc pěkný a chystali se odejít, ale pán nám chtěl ještě něco ukázat. Barevnou magii na desce.

bublifuk2.jpg

Video:

A blesky:

bublifuk3.jpg

Pán byl hrozně skromnej a úplně z něj čišela radost, že nám může ukázat něco, co mu přijde krásný. Bylo to radostný. Prý je na Babím lomu často, tak až někdy budete mít cestu kolem, stavte se, uděláte radost sobě i pánovi.

4 Comments

  • Jo, toho znam, potkal jsem ho tam uz pred lety – tenkrat hazel vlastovky.

    BTW vis o tom, ze se bloguje.cz v nejblizsich hodinach rusi a mel bys urychlene zalohovat a stehovat se (viz uvodni strana).

  • Dobry den, Bloguje bude koncit (ofcialne uz skoncilo 30.6) meli byste zauvazovat o zazalohovani blogu a presunu jinam, jinak o vsechny clanky zde prijdete.

    Admin.

  • Peknej clanek. Kdysi sem se s tim typkem bavil, a byl dokonce ochotnej prozradit, z ceho micha tu svoji supersmes na bubliny, pry tam pridava mimo jiny i med. :)

  • Moc pěkné téma. Fakticky konkrétně k cíli. Některé podobné články zahlcují příjemce, například množstvím textu. Necítil jsem to za vás, ale mám dojem, že jsem získal důležité informace. Dík!

Leave a comment

Archiv

RSS Feed